dissabte, 8 de gener de 2011

Dissabtes a-pun (intended): Eggs box

Avui us posaré un vídeo força divertit, molt britànic, que va penjar l'Anna Codina a la pàgina de Facebook de miLLoringlix.
Gràcies Anna!Heu identificat els puns?
Si trobeu coses d'aquestes, sou benvinguts/des a penjar-ho al Facebook!

2 comentaris:

Marina ha dit...

És boníssim, ja el vaig veure en el seu dia (quan l'Anna Codina el va penjar a twitter) i vaig riure que no vegis!
L'eggs box sens dubte és del millor del vídeo

Anna (betes i clicks) ha dit...

és genial!

mira que arribem a dir coses rares amb els noms que els han posat als aparells... jo avui deia al meu pare "busca l'app de kindle a l'appstore de l'ipad" i m'he parat un moment a pensar que si la meva àvia em sentís no sabria en quin idioma parlo...

my blackberry is frozen ;-P